dimarts, 10 de juny del 2014

TRASH ROCK I HARD ROCK


TRASH ROCK I HARD ROCK

El hard rock, que va nèixer als anys 60, torna a renaixer gràcies a grups com Guns'N'Roses i Gun, que renovaren l'estil donant-li un nou vigor.
El trash rock (sorgit del hard rock) era un rock més dur i de temps més àgil. Els màximes representants d'aquest corrent foren el grup Metallica.

- Bon Jovi: és grup de rock americà, format a Sayreville (Nova Jersey), el 1983, per Jon Bon Jovi (el seu nom real és John Francis Bongiovi). Amb Richie Sambora a la guitarra, David Bryan als teclats, Tico Torres (Héctor Torres) com a bateria i Alec John Such com a baixista (substituït no oficialment el 1995 per Hugh McDonald). Aquest grup va assolir gran èxit, acceptació i fama mundial durant les dècades dels 80 i dels 90. Bon Jovi va pujar a la fama el 1986 gràcies al seu reeixit àlbum Slippery When Wet, disc que va arribar a ser el més venut de l'any 1987 als Estats Units. Del que destaca el seu èxit amb Livin' On a Prayer, que ha estat designada la millor cançó dels anys 80 per la cadena nord-americana VH1.


 Bon Jovi - Livin' On a Prayer




 -Guns'N'Roses: és un grup de hard rock estatunidenc que va néixer l'any 1985 a Los Angeles (Califòrnia). Ha estat una de les bandes més famoses a escala mundial, venent aproximadament 90 milions de discs per tot el planeta. Estava format per: Axl Rose (veu i piano), Slash (guitarra solista), Duff McKagan (baixista), Izzy Stradlin (guitarra rítmica) i Steven Adler (bateria).



Guns'N'Roses - Welcome To The Jungle


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada