dimarts, 10 de juny del 2014

NEW WAVE

NEW WAVE

Aquest estil es caracteritza per la seva implicació en els problemes generals del planeta (ecologia, pacifisme, etc.). New wave significa un retorn a la senzillesa i a l'esperit dels anys 60 però amb propostes sonores noves. Es destaca per la recuperació de la melodia cantada amb un acompanyament de guitarres que es poden sentir amb claredat. També s'utilitzen els sintetitzadors i les caixes de ritmes programades que substitueixen la bateria.


-Talking Heads: va ser una de les bandes més representatives del New Wave. Estava formada per David Byrne, Chris Frantz i Tina Weymouth. Un parell d'anys després s'hi integraria el guitarrista i teclista Jerry Harrison. El grup es va separar al 1991. El grup va arribar als primers llocs de les llistes de vendes en gran part d'Europa i Estats Units.

Talking Heads - Burning Down the House
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Blondie: és una de les bandes més exitoses i originals dels anys 80. Va nèixer a Nova York, Estats Units. Està formada per Deborah Harry, Chris Stein, Clem Burke, Paul Carbonara, Leigh Foxx i Kevin Patrick.

Blondie - Heart of Glass


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada